Ünlü işadamı hayatını kaybetti

Abdullah Tivnikli'nin ağabeyi Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fahreddin Tivnikli vefat etti

EKSİM Yatırım Holding'den yapılan açıklamada, sağlık sorunları nedeniyle uzun bir süredir tedavi gören 59 yaşındaki Fahreddin Tivnikli'nin bu Sabah erken saatlerde rahatsızlığının arttığı ve tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada, iş adamı Fahreddin Tivnikli'nin uzun yıllar ulusal ve uluslararası bir çok hayır ve vakıf çalışmasına öncülük ettiği kaydedildi. Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli'nin ağabeyi ve Osman Nuri Topbaş Hocaefendi'nin de damadı olan Tivnikli'nin cenazesinin, bugün ikindi namazının ardından Küçük Çamlıca Çilehane Camii'nden kaldırılacağı ifade edildi.

04 Ara 2014 - 12:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber