Universal Bowling kapandı

Alanya'nın tek bowling salonu, sigara yasağı ve ilgisizlik nedeniyle kapısına kilit vurdu

ALANYA'NIN tek bowling salonu olan Universal Bowling kapandı.

Universal Bowling sahibi Bülent Çeçem, 2004 yılında Çeçem aile şirketi tarafından kurulan Universal Bowling'in 2006 yılında gerçekleştirdiği tadilat sonrası Alanya gençlerinin buluşma noktası olduğunu ve her kültür ile dinden insanı bir çatı altında toplayabildiğini söyledi. Çeçem, "2009 ekonomik krizinin üzerine eklenen ve adaletsizce uygulanan sigara yasağından tüm Türkiye olduğu gibi Alanya da nasibini aldı. Bundan bowling sektörü olumsuz etkilendi. Her ne kadar ticari bir faaliyet gibi gözükse de Alanya kültürel hayatına katkısı yadsınamayacak olan Universal Bowling'e kriz sonrasında yerleşik yabancılar dışında kimse yeterli ilgiyi göstermedi. 2011 Mayıs ayında başlanılan projeye 2015 Mayıs ayında alınan kararla son verildi. Universal Bowling ailesi olarak projenin en başından beri belki de tek destekçileri olan dönemin Oba Belediye Başkanı Şefik Türktaş'a, Universal Bowling'i ayağa kaldıran Yeni Alanya Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim'e, dönemin Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan'a ve yine dönemin Alanya Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'a teşekkürü borç biliriz" dedi.

15 Haz 2015 - 18:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber