TV fenomeni Levent Oran yoğun bakımda

90'lı yıllarda yaptığı sansasyonel çıkışlarla adını duyuran televizyon fenomeni Levent Oran yoğun bakımda...

2-levent-oran
Haber albümü için resme tıklayın

ARKADAŞI Levent Oran'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren ve felaket tellalı olarak tanınan şarkıcı Onur Akay, Oran'ın kalp ameliyatı olduğunu ve 5 gündür yoğun bakımda olduğunu duyurdu.

Ayrıca Oran için takipçilerinden dua isteyen Akay, “18 Eylül'de fenalaşarak, hastaneye kaldırılan sevgili arkadaşımız Levent Oran’a, hemen anjiyo yapıldı ve acil olarak kalp ameliyatına alındı. 5 gündür yoğun bakımdan çıkamayan arkadaşımız için dualarınızı bekliyorum”ifadelerini kullanarak, Oran'ın hastanede çekilmiş fotoğrafını da paylaştı.

26 Eyl 2017 - 13:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber