TÜRSAB'ta seçim zamanı

TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Çavuşoğlu, TÜRSAB Başkanı Ulusoy’la birlikte gittiği Gaziantep’te çeşitli temaslarda bulundu

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Genel Başkanlığı'nın il ve ilçelerdeki Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) seçimleri öncesi ziyaret turları sürüyor. TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy öncülüğünde gerçekleşen programlardan biri de Gaziantep'te yapıldı. Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu'nun da katıldığı programda Başaran Ulsuoy, turizmdeki son durumu ve TÜRSAB olarak çalışmalarını anlattı. Gelecek sezon için daha umutlu olduklarını aktaran Ulusoy, "Hükümetimiz gerek Rusya gerek Avrupa pazarı için gerekli önemli adımlar atıyor. Bu yıl beklentilerin altında geçmiş olabilir ancak gelecek yıl endişelerimiz yerini daha iyi, daha güzel günlere bırakacak. Biz elimizden gelen gayreti gösterip en iyiyi hedeflemeliyiz" dedi.
'SIKINTILARIMIZI AKTARDIK'
TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu da Yeni Alanya'ya yaptığı açıklamada "Turizmde zor bir sezonu yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Sezonda yaşananları tekrar tekrar anlatmanın anlamı yok belki ama bu toplantıyla bir kez daha üstünden geçtik. Bu yıl yapılan hataların gelecek yıl yapılmaması için alınması gereken önlemleri konuştuk. Yeni TÜRSAB Yasası'nın revize edilmesi, yakıt desteğinin sürmesi gibi konularda görüş alışverişinde bulunduk. Umuyoruz ki gelecek yıl turizm daha güzel olacak" diye konuştu.

02 Eki 2016 - 20:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber