Türk Ocağı’ndan davet

Türk Ocakları Alanya Şubesi, “Atsız’ı Anma ve Anlama Günü” ile “Ortadoğu’daki Gelişmeler Işığında Türkmenler” adında iki ayrı konferans vermeye hazırlanıyor

ŞUBE Başkanı Hasan Peker, konferanslara Alanya halkını davet etti. Peker, “Türk Ocakları Alanya Şubesi, 13 Ocak Çarşamba (yarın) saat 19.00’da düzenlenecek "Fikir Adamı Nihal Atsız'ı Anma ve Anlama Konferansı"na tüm halkımız davetlidir. Ayrıca son günlerde sınırımızda ve Ortadoğu’da gelişen olaylar sonucu soydaşlarımız Bayırbucak Türkmen bölgesi ve Türkmen kardeşlerimiz ile ilgili Prof. Dr. Mahir Nakip'in katılacağı ALTSO Konferans Salonu'nda "Ortadoğu’daki Gelişmeler Işığında Türkmenler" adlı konferansımız 14 Ocak Perşembe saat 19.00’da yapılacak. Tüm halkımız davetlidir” dedi.

12 Oca 2016 - 00:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber