Türk Ocağı'ndan aşure jesti

Türk Ocağı Alanya Şubesi tarafından vatandaşa aşure ikramı yapıldı

ATATÜRK Caddesi üzeri, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) hizmet binası yanında faaliyet gösteren Akar Spor Mağazası önündeki aşure dağıtımına vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Eski MHP Tosmur Belde Başkanı İsa Akar’ın da aşure dağıtımına katkıda bulunduğu etkinliğe, Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, MHP İlçe Başkan Yardımcıları Hilmi Er ve Yücel Apaydın ile çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik hakkında bilgi veren Türk Ocağı Alanya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Yılmaz, “İçinde bulunduğumuz Muharrem Ayı’nın maneviyatını halkımızla paylaşmak üzere aşure etkinliği düzenledik. Burada bizi yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. İslam dünyasındaki savaşların ve sıkıntıların bitmesini, ülkemizde ve dünyada Müslümanların ve Türklerin huzur içinde yaşamalarını temenni ediyoruz” dedi.

07 Kas 2014 - 19:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber