Turizmde fiyat tartışmasına ilginç yanıt

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy`un fahiş fiyatlı lahmacun satan restoranlara yönelik eleştirilerine Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç ilginç bir yazı ile tepki verdi

HER şey dahil 30 euroya dek düşen fiyatlarla eli beslemek turizm değil. 
Hıncal Uluç, köşe yazısında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Erosoy`u turizm gelirlerinin artırılması için çaba sarf etmemekle itham ederken, fahiş fiyatla ürün satan restoranların turizm gelirlerini artırdığını iddia etti.

Uluç yazısında : "“Bu ülkenin turizm bakanları, günde her şey dahil 30 euroya dek düşen fiyatlarla el beslemenin turizm olmadığını, Turizmin asıl, gelene 50 de değil, 150 liraya lahmacun satabilmek ama dükkânı gene de doldurmak olacağını anlayana dek yazacağım.” ifadelerini kullandı.

06 Eyl 2018 - 08:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber