Toklu: ‘Türkiye şahlandı’

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) İlçe Başkanı Mustafa Toklu, son dönemde iki dev projeyle ülkenin geldiği noktanın daha bariz bir şekilde ortaya çıktığını söyledi

76,5 milyon metrekare alana ve 6 bağımsız piste sahip, yıllık 200 milyon yolcu kapasiteli, 350’den fazla destinasyona ulaşım imkanı sağlayacak olan, Türkiye'nin prestij eserlerinden İstanbul Havalimanı’nın Türk milletine hayırlı olmasını dileyen Toklu, “Hayaller gerçeğe döndü” dedi. Ayrıca Alanya’da petrol arama çalışmalarına da değinen Toklu, “Dün gökyüzü, bugün yeraltı. Gururlarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. 12,200 metre derinlikte ve yüksek basınçta sondaj yapabilme kapasitesine sahip Türkiye'nin ilk sondaj gemisi, Fatih, ilk sondajına Alanya açıklarında başladı” diye konuştu. Toklu ayrıca bir dönem başkanlığını üstlendiği Gençlik Kolları’nda uzun süre birlikte görev yaptığı eski çalışma arkadaşlarını da Vergi Dairesi kavşağındaki Conpanna Restoran’da ağırladı.

31 Eki 2018 - 21:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber