Tokar hafta sonu şenlenecek

Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından '14. Tokar Yaylası Şenliği' gerçekleştirilecek

ÇAMLICA Mahallesi'ndeki Tokar Yaylası'nda düzenlenecek şenliğe, Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın da katılması bekleniyor. Etkinlik hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Şeref Arslan, katılımcılara tuluk ayranı ikram edilecek şenlikte eşek yarışı, düven gösterileri gerçekleştirileceğini söyledi. Çekilişlerin de olacağı şenlikte talihliler motosiklet, çamaşır makinesi ve çeşitli hediyeler kazanma fırsatı elde edecek. Kadir Güneş, Fatih Gürpınar, Nazmi Ünal ve İbrahim Karagöz gibi yöresel sanatçıların sahne alacağı şenliğe tüm vatandaşlar davetli.

18 Ağu 2016 - 20:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber