THY uçağı zorunlu iniş yaptı

Türk Hava Yolları’nın Trabzon-İstanbul seferini yapan bir yolcu uçağı meydana gelen teknik bir arıza sonucu Ankara Esenboğa Havalimanı’na zorunlu iniş yaptı

Türk Hava Yolları’nın Trabzon-İstanbul seferini yapan bir yolcu uçağı meydana gelen teknik bir arıza sonucu Ankara Esenboğa Havalimanı’na zorunlu iniş yaptı.

Türk Hava Yolları’nın Trabzon’dan İstanbul’a gelecek TK-2833 sefer sayılı TC-JFI kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi 'Sivas' adlı uçağı saat 18:00’da Trabzon Havalimanı’ndan kalkış yaptı. Uçak kalkıştan bir süre sonra teknik bir arıza meydana geldi. Bunun üzerine uçağın pilotu Ankara Esenboğa Havalimanı Uçuş Kontrol Kulesi ile bağlantıya geçerek arızayla ilgili zorunlu iniş yapmak için izin istedi. Saat 19:25’de Ankara’ya sorunsuz bir iniş yapan uçak bakıma alınırken yolcular da terminale alındı. Arızanın giderilemeyecek olması halinde THY’nin yolcular için başka bir uçak tahsis edeceği öğrenildi.

13 Tem 2013 - 22:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber