TGB’den yürüyüş çağrısı

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Alanya İlçe Temsilciliği, “30 Ağustos’ta Hepimiz Mehmetçiğiz” toplantısını gerçekleştirdi

TOPLANTI sonrası açıklamalarda bulunan TGB Alanya İlçe Başkanı Okan Ersayan, "Açılım barış getirmedi, ülkemizi kanlı süreçlerin içine itti" dedi. Ersayan sözlerine şöyle devam etti: “Açılım politikalarının buraya varacağı en başından belliydi. Bölücü terör örgütü kuvvet topladı, şehirlerimizin içine kadar silahlar depoladı. O depolanan silahlarla, yatak odalarına kadar girerek sırtından vurdular askeri, polisi. Kalleş saldırılarla ve tuzaklarla bir ayda 56 Mehmet’imizi yitirdik. Şimdi sözde özerklikler ilan ediyorlar ve o silahlarla pozlar vererek meydan okuyorlar. Mehmetçiği yalnız, Türkiye’yi sahipsiz zannediyorlar. Türkiye sahipsiz değildir. Türk’üyle Kürt’üyle bu memleket bizim. Mehmetçik yalnız değildir. Çünkü ağabeyimiz Mehmetçik'tir, kardeşimiz Mehmetçik'tir, komşumuz Mehmetçik'tir.

Ortadoğu’da milyonlarca masumu katleden haydut Amerika’nın kara gücü olan bölücü terör örgütünden de, onları şımartıp başımıza çıkaranlardan da hesap sorma vakti yaklaşıyor. Biliyoruz, gerçek barış birliğimizden ve kardeşliğimizden gelecek, bölücüler ve işbirlikçiler kaybedecek! Vatanımız Mehmetçik'le özgürleşecek. TSK, bölücü terör örgütüne karşı haklı ve güçlü bir mücadele yürütmektedir. Biz bu mücadelede tarafız. Hepimiz Mehmetçiğiz diyoruz. Mehmetçiğin yalnız olmadığını dosta düşmana göstermek için ve terörle mücadelenin başarısı için, Kurtuluş Savaşımızın zafer gününde ayağa kalk Alanya.”

27 Ağu 2015 - 23:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber