Tek teker Arif anısına motosiklet festivali

Arif Razgatlıoğlu anısına düzenlenen Osmaniye Belediyesi 2. Motosiklet Festivali tamamlandı.

Tek teker Arif anısına motosiklet festivali
Haber albümü için resme tıklayın

FESTİVAL bu yıl, Gazipaşa'da 2017'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Avrupa şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası Alanya'nın sevilen ismi Tek teker lakaplı Arif Razgatlıoğlu'nun anısına düzenlendi.

Osmaniye Valiliği yanında bulunan park alanında gerçekleştirilen organizazyonda yarışmacılar, motosiklet üzerinde akrobatik hareketler sergileyerek, jüri üyelerinden en yüksek puanı almaya çalıştı. Yarışma sonunda birinciliği Onur Duva, ikinciliği Anıl Kalyoncu, üçüncülüğü ise Zafercan Güngör elde etti. Organizasyonu şampiyon tamamlayan Onur Duva, yaptığı açıklamada, "Hedefim şampiyonluktu ve bunu başardığım için mutluyum. Beni destekleyenlere teşekkür ediyorum. Organizasyon çok iyiydi. Avrupa standartlarında bir yarışma oldu." dedi. Yarışma ikincisi Anıl Kalyoncu da yarışmaya katılan sporcuların ileride bir yerlere gelebileceğine inandığını dile getirdi. Başarılı olmak için çok çalıştığını ifade eden Kalyoncu, "Azim ve hırsla bu başarıyı elde ettiğim. İnanıyorum ki bir gün birincilik de elde edeceğim. İstediklerinizi elde etmek istiyorsanız, çabalayacaksınız." şeklinde konuştu. Osmaniye Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Nazifşan, Arif Razgatlıoğlu anısına düzenlenen festivale 16 sporcunun katıldığını aktardı. Kentte bine yakın motosiklet sevdalısını ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Nazifşan, festivale destek veren Osmaniye Belediyesine teşekkür etti.

24 Eyl 2018 - 08:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber