TED'liler dünyayı titretiyor

GEÇTİĞİMİZ haftalarda farklı ülkelerde gerçekleşen yarışlarda birinciliği ve ikinciliği kimseye bırakmayan Öncü kardeşler, yaşıtlarına "Büyük düşünün" mesajı veriyorlar.

Romanya’da yapılan Doğu Avrupa ve Balkan Şampiyonası'nda 65 CC’de Can Öncü birinci, Deniz Öncü ikinci oldu. Ardından İstanbul’da yapılan Uluslararası İstanbul Şampiyonası'nda 65 CC’de de Deniz öncü 1’inci oldu. Akabinde Sakarya'da düzenlenen yarışmada Kenan Sofuoğlu Pisti’nde yapılan Türkiye Şampiyonası'nda 65 CC’de Deniz Öncü birinci, Can Öncü ikinci oldu. Kendi yaş kategorilerinde olağanüstü bir kariyer edinen TED'li motokrosçular, Ankara’da yapılan Motokros 2012 Türkiye Şampiyonası'ndan da boş dönmediler. Ankara'da Deniz Öncü bir kez daha birincilik kürsüsüne çıkarken Can Öncü ise kürsüde kardeşinin yanında yer aldı ve ikincilik kupasını kaldırdı. 'YÜREKTEN KUTLUYORUZ' Sezonun yaz ayağını toplam 7 kupayla kapatan Öncü kardeşler, TED Alanya Koleji'nin ulusal ve uluslararası alanda gururu oldular. Can Öncü ve Deniz Öncü'nün başarılarına ilişkin bir kutlama mesajı yayınlayan TED Alanya Koleji yönetimi, öğrencilerinin mükemmel birer rol model olduklarının altını çiziyor. TED Alanya Koleji yönetimi, kutlama mesajında "Can ve Deniz, başarılı birer öğrenci olmanın ötesine geçerek ülke çapında ve uluslararası düzeyde çok tanınan birer sporcu oldular. Alanyalı iki çocuğun ulusal ve uluslararası madalya podyumlarına abone olabileceğini kanıtlamak bile içinde yer aldığımız eğitim ortamına büyük bir armağandır. Can ve Deniz, eğitim çevremizdeki tüm çocuklar için bir gerçeğin altını çiziyor. Kendi potansiyelini keşfedince, çok çalışınca ve yeteneği emekle buluşturunca başarılmayacak şey yok. Ama bunun için engellere değil, eldeki olanaklara odaklanmak gerekiyor. Öğrencilerimiz Sevgili Can Öncü'yü, Sevgili Deniz Öncü'yü ve değerli aileleri ile eğitmenlerini yürekten kutluyoruz" ifadelerine yer verdi. Okul yönetiminin verdiği bilgiye göre sponsorluğunu da TED Alanya Koleji'nin üstlendiği Can Öncü ve Deniz Öncü, Türkiye’yi temsil etmek üzere Ağustos ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na davet edildiler. .

#

03 Ağu 2012 - 01:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber