'Tatlı yiyelim, tatlı yenelim'

PAZAR günü kendi evinde Kırklarelispor'u konuk edecek olan Alanyaspor maçın hazırlıklarını dün Oba Stadyumu’nda yaptığı taktik çift kale maçla sürdürdü.

OBA'DA TAKTİK ÇALIŞTILAR

Teknik Direktör Muharrem Uğur, çift kalede as takımda Ünye maçında sahaya çıkan takımı bozmazken Mutlu, Tevfik ve Nedim'e zaman zaman as kadro içinde yer verdi. Genç takımdan Ahmet, Mazlum, Alper de dün A takımla antrenmana çıktı. Çift kale maçı Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Gömeç, Zülfikar Bozdağ, Ahmet Kısmetoğlu, Turan Görgün, Mevlüthan Çavuşoğlu, Sportif Direktör Haydar Durusoy, Gençlik ve Spor Müfettişi Yücel Yıldırım, İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak da izledi. Alanyaspor hazırlıklarını, bugün Zimbitlik Sahası’nda yapacağı çalışma ile sürdürecek.

YÜKSEL'E TEŞEKKÜR ETTİLER

ANTRENMANIN ardından Yönetim Kurulu Üyesi, iş adamı Ahmet Kısmetoğlu, futbolculara ve teknik heyete tatlı ikram etti ve Pazar günü oynanacak olan Kırklarelispor maçında başarılar diledi. Antrenmandan önce ayrıca Alanyaspor taraftarlarına forma yaptıran As Yüksel Yapı sahibi Ahmet Yüksel, formaları Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Turan Görgün, Futbol Şube Sorumlularından Bilal Gömeç ve Hukuk İşleri Sorumlusu Av. Mehmet Tığlı'ya teslim etti. Görgün, Gömeç ve Tığlı, Ahmet Yüksel'e teşekkür ederek, "Alanya’nın önemli işletmecilerinden Ahmet Yüksel'e çok teşekkür ediyoruz. Bu tür destekler herkese örnek olsun" dediler. Yüksel de, "Alanyaspor hepimizin ortak paydası üzerimize düşeni her zaman yapmalıyız" dedi.


.

Çift kale maçı Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Gömeç, Zülfikar Bozdağ, Ahmet Kısmetoğlu, Turan Görgün, Mevlüthan Çavuşoğlu, Av. Mehmet Tığlı, Sportif Direktör Haydar Durusoy, Gençlik ve Spor Müfettişi Yücel Yıldırım, İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak da izledi.

-------------------

#

20 Oca 2012 - 00:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber