Taksi durağında silahlar çekildi: Baba ve oğlu hayatını kaybetti

Gaziantep'te bir taksi durağı önünde çıkan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada baba ile oğlu yaşamını yitirdi.

TAKSİ durağında silahlar çekildi.Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı İbrahimli Mahallesi'ndeki bir taksi  durağının önünde duran baba Mehmet (53) ve oğlu Hasan Oğuz (28) ile bir grup  arasında tartışma çıktı.

 Silahlı kavgaya dönüşen olayda silahla vurulan Mehmet Oğuz olay  yerinde, Hasan Oğuz ise kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve  Uygulama Hastanesinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için  çalışma başlattı.  Baba ile oğulun cesetlerinin kaldırıldığı Adli Tıp Kurumu Gaziantep  Şube Müdürlüğü önünde toplanan yakınları, sinir krizi geçirdi.

22 Mar 2018 - 15:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber