Tacı alınan güzel: Erkeklerle içki içmeye zorlandık

Antalya’da düzenlenen Miss Eurasia Güzellik Yarışması’nda ikinci seçilen Katarina Podrezova, tacının geri alınmasına tepki göstererek, otel personelinin kendisini taciz ettiğini iddia etti

ANTALYA'DA bu yıl 5’incisi düzenlenen Miss Eurasia Güzellik Yarışması’nın 6 Haziran’da yapılan finalinde Hırvatistan temsilcisi Katarina Podrezova ikinci seçildi. Final gecesi sonrası otel personeline hakaret ederek otelde kavga çıkardığı iddia edilen Podrezova, diskalifiye edilerek ikincilik tacı da geri alındı. Diskalifiyenin ardından uçak bileti alınan Podrezova ülkesine geri gönderildi.

’TACİZ ETTİLER, KÖTÜ DAVRANDILAR’ İDDİASI

Ülkesine dönen Katarina Podrezova, yazılı bir açıklama yaparak, otel çalışanlarının kendisini sürekli taciz ettiğini, odasına girdiklerini bu nedenle tartıştıklarını söyledi. Daha önce de güzellik yarışmalarına katıldığını kaydeden Katarina Podrezova, ’Miss Eurasia Güzellik Yarışması’ için ’kirli’ ve ’utanmaz’ bir yarışma’ ifadesini kullandı.

ERKEKLERLE İÇKİ İÇMEYE ZORLANDIK

Kamp kapsamında gidilen gece kulüplerinde oradaki erkeklerle içki içmeye zorlandığını iddia eden Katarina Podrezova, bu taleplere karşı geldiği için de kendisine karşı cephe alındığını iddia etti. İkinci seçildikten sonra organizasyondan bir kişinin gelerek tacını istediğini, sponsorlara ikinciliği teyit ettirecekleri söylediğini öne süren Katarina Podrezova, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Ertesi gün konferans düzenlendi. Bana taç verilerek hata yaptıklarını söylediler. Bu olaydan sonra kaldığımız otelde bana kötü davranmaya başladılar. Resepsiyonu arayarak su istediğimde bana ’Gel kendin al’ dediler. Otel çalışanları sürekli taciz etti hatta ben uyurken odama dahi girdiler. Otelde kavga çıkardığım iddiaları asılsızdır, ben kendimi savundum."

26 Haz 2015 - 14:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber