Sinan Akçıl'dan hayranlarına Kürtçe mesaj

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl, Diyarbakır’da hayranlarına unutulmaz bir Ramazan Bayramı yaşattı. Genç kızların sevgilisi Akçıl, hayranlarını sahnede Kürtçe “Sizi çok seviyorum” şeklinde selamladı

GÜNEYDOĞU Anadolu Bölgesinin en büyük yaşam merkezlerinden biri olan Forum Diyarbakır, ünlü sanatçı Sinan Akçıl’ı hayranlarıyla buluşturdu. Forum Diyarbakır yönetiminin müşterilerine Ramazan Bayramı olarak gerçekleştirdiği konser yaşam merkezinin içerisinde yapıldı. Ünlü sanatçı Akçıl’ın sahne alacağı etkinlik salonu hayranlarıyla doldu taştı. Saatler öncesinden Forum Diyarbakır’a gelen genç kızlar, ünlü sanatçı Akçıl’a sevgi sözleri yazan dövizler açtı. Birbirinden beğenilen şarkılarını seslendiren sanatçı Akçıl’a hayranları eşlik etti.

Konser önce İHA muhabirine açıklama yapan ünlü sanatçı Sinan Akçıl, Diyarbakır’a ilk kez geldiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Akçıl, “Bayağı bir araştırma yaptım. UNESCO’ya Sur bölgesi ve Hevsel bahçeleri kabul edildi. Çok doğru yapıldı. Diyarbakırsız bir dünya düşünülemez. Güneydoğu ve Diyarbakır’a çok turist kazandıracaktır. Bana da görkemli bir karşılama yapıldı. Havaalanından itibaren sevenlerim benimle oldu. Gurur duyuyorum burada olmaktan en güzel bayramlarımdan birisi bu bayramdır diyebilirim. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Amed spor ile görüştüm. Bana forma hediye edilecek. Kendilerini tebrik edeceğim 1’inci lige çıkmasını destekleyeceğim. Kürtçe sizi çok seviyorum demeye çalışacağım. Diyarbakır’la ilgili aklında soru işareti varsa buyursunlar gelsinler. Ünlü arkadaşlarıma sesleniyorum Bodrum ve Antalya’yı bıraksınlar bayramda Diyarbakır’a gelsinler” dedi.

Konserin ardından ünlü sanatçı Akçıl’a Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yöneticileri, forma ve atkı hediye etti. Akçıl, konserin ardından hayranlarına fotoğraflı ve imzalı broşür dağıttı.

19 Tem 2015 - 09:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber