Simitçilere standart getirildi

Alanya Belediyesi simit tezgahlarına, simitçilere ve simitlere 'hijyen ve estetik' standardı getirdi, özel tasarlanan simit tezgahlarının tanıtımını yaptı

ALANYA 

Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, şehirdeki simitçilere yeni görüntü veriyor. Şehir merkezinde ve mahallelerde faaliyet gösteren simit tezgahlarının giydirilmesi ile farklı bir görsellik oluştuğunu belirten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Özcan Saraç, bu alandaki çalışmaların devam edeceğini söyledi. Saraç, aynı zamanda simit satıcılarının sezon öncesi tezgahların bakım ve onarımlarını yaptırmalarını, belediye tarafından belirlenen hijyen şartlarına uymalarını istedi.

06 Şub 2015 - 11:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber