Şiddetli yağmur ve fırtına üreticiyi vurdu

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Mavikent Mahallesi'nde önceki gece etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına, bazı seralarla portakal bahçelerinde zarara neden oldu

BÖLGE halkı yağıştan sonra hortum oluştuğunu söyledi. Kumluca'ya bağlı Mavikent Mahallesi'nde önceki gün saat 22.30 sıralarında şiddetli yağmur başladı. Fırtınayla birlikte etkili olan yağış, bölgedeki seralar ve portakal bahçelerinde zarara neden olurken, bazı evlerin çatısındaki kiremitler uçtu. Bölge halkı yağış sırasında korkudan evden çıkamadıklarını belirtirken, yağış ve fırtınanın ardından deniz tarafında uğultu ve kırmızıyı andıran ışıklar ortaya çıktığını, sonrasında da hortum oluştuğunu söyledi.

'500 DÖNÜMLÜK ALANDAN GEÇMİŞ'

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adem Aydın, olayı sabah öğrendiklerini aktarırken, "Ekiplerimiz hasar tespitine çıkacak. Net bilgiyi ondan sonra vereceğiz" dedi. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan ise, "Saat 22.30 sıralarında meydana gelen hortum yaklaşık 500 dönümlük alandan geçmiş. Bu alanda zarar görmeyen sera çok az görünüyor. Ancak gerçek zarar, hasar tespitinden sonra belli olacak" diye konuştu.

24 Eki 2014 - 20:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber