Sema Müstecaplıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul uçuşu öncesi dinlendiği otel odasında beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden THY Kabin Amiri Sema Müstecaplıoğlu son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı.

THY Kabin Amiri Sema Müstecaplıoğlu için ilk tören bu sabah saat 08.30’da Türk Hava Yolları (THY) Uçuş Eğitim Başkanlığı’nda yapıldı. THY’de Kabin Amiri olan ve aynı zamanda eğitmenlik de yapan Sema Müstecaplıoğlu’nun cenazesi bina önünde hazırlanan yere konuldu. Eşi Murat Müstecaplıoğlu tören boyunca Sema Müstecaplıoğlu’nun tabutu başından ayrılmadı. Sema Müstecaplıoğlu için Uçuş Eğitim Başkanlığında sadece dini tören yapıldı. Törenden sonra konuşan THY Genel Müdürü Teme Kotil çok üzgün olduğunu söyledi, ailesine ve tüm THY camiasına başsağlığı diledi. Soruları cevapsız bırakan Kotil sadece "Allah rahmet eylesin" dedi. THY Kabin Amiri Sema Müstecaplıoğlu’nun cenazesi THY Uçuş Eğitim Başkanlığı’nda yapılan törenden sonra cenaze namazı için Ataşehir’deki Mimar Sinan Camii’ne götürüldü. Cenaze namazının ardından Müstecaplıoğlu’nun naşı Sahrayıcedit Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

#

14 Mar 2013 - 15:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber