Selman'ın doğum günü yaklaştı

Beynindeki tümör nedeniyle beyin ölümü gerçekleşen ve tıbbi cihazlara bağlı olarak sadece kalbi çalışan 5 yaşındaki Selman'ın doğum günü 25 Ocak. Acılı baba "Ablasının kasım ayındaki doğum günü kutlamasını çok sevmiş, 'Ben de kutlayacağım' demişti" dedi

- Akın BAYCAN
ALANYA'DA geçtiğimiz salı günü evinde bayıldıktan sonra ailesi tarafından otomobille Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve beyin merkezinde bulunan bir tümör nedeniyle beyin kanaması geçirdiği belirlenerek yoğun bakım servisinde tedaviye alınan 5 yaşındaki Selman Candan'ın kalbi tıbbi cihazlara bağlı olarak atmaya devam ediyor. Klinik olarak beyin ölümü gerçekleşen Selman'ın babası Mehmet Candan ise hastane bahçesinden bir an olsun ayrılmıyor. 25 Ocak'ta oğlunun doğum gününü kutlamayı beklerken acı olayı yaşayan baba Candan "Kasım ayında kızımın doğum günüydü. Selman'ım çok özenmiş, 'Ben de doğum günümü kutlamak istiyorum' demişti. Ben de söz vermiştim" dedi. Allah'tan ümidini hiç kesmediğini ifade eden baba Candan "Çıkmayan candan ümit kesilmez. Sonuna kadar bekleyeceğim" dedi.

#

22 Oca 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber