Seçime halkın ilgisi yüksek

Kızlarpınarı Mahallesi Muhtarı Mehmet Çorbacı, “Halkın Cumhurbaşkanlığı seçimine ilgisi yüksek. Mahallemizdeki herkes seçmen kâğıdını alıyor” dedi

10 AĞUSTOS

Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi Alanya’nın 102 mahallesinde de hummalı bir çalışma sürüyor. Sabah 08.00’den akşam geç saatlere kadar vatandaşlara seçmen kâğıtlarını veren muhtarlar, ilgiden de hayli memnun. Alanya’nın en kalabalık yerleşim merkezlerinden biri olan Kızlarpınarı Mahallesi Muhtarı Mehmet Çorbacı, mahalle sakinlerinin seçmen kâğıtlarına ilgisinden oldukça memnun. 9 Ağustos Cumartesi günü gece geç saatlere kadar Emine Özmüftüoğlu Cami’nin doğusundaki işyerinde seçmen kâğıdı vermeye devam edeceğini belirten Çorbacı, “Halkımız internete Kızlarpınarı Mahallesi Muhtarlığı yazınca 2009-2014 yılları arasında muhtarlık yapan kişinin ismi çıkıyor. Telefon numaramız değişti. Halkımız beni 0 532 276 68 12 numaralı telefondan gece gündüz arayabilir” dedi.

07 Ağu 2014 - 11:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber