Seçim startını verdiler

MHP Avsallar Belde Başkanı Mustafa Tuncer, Alara Çayı'nda piknik düzenledi. Pikniğe belde teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, MHP Avsallar Belediye Meclis Üyeleri Ali Tuncer, Hayri Yıldırım, Emin Uysal, Adem Er ve partililer katıldı. Alara İpekyolu Restoran'da düzenlenen piknikte davetlilere kuzu şiş ve balık ızgara ikram edildi.

- Mustafa ADIYAMAN
Davetliler, yemekten sonra Alara Çayı'nın soğuk sularında serinleyerek stres attılar. Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Tuncer, "MHP olarak 2009 yılındaki yerel seçimleri başarı ile tamamladık. Daha sonra bazı arkadaşlar başka partiye gitse de halkımızın bize desteği her zaman devam etti. Çekirdek kadromuzla Avsallar’da her zaman güçlüyüz. Bunu 12 Eylül'de yapılan referandum oylamasında ispatladık. Her zaman bizden desteğini esirgemeyen Avsallar halkı bu konuda da bizi yalnız bırakmadı. Alanya’nın batı beldelerinde tek “Hayır” diyen belde Avsallar'dır. Her seçimde büyük çaba sarf eden yönetim kurulu üyelerine, meclis üyesi arkadaşlara ve bizden desteğini esirgemeyen Avsallar halkına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl Haziran ayında genel seçimler var, genel merkez seçim startını verdi. Biz de çalışmamızı bu doğrultuda devam ettireceğiz. Bu birlik beraberlik içinde geçen pikniğimize katılan belde yönetim kuruluna ve meclis üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

#

28 Eyl 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber