Randevu bile vermiyor

MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar’ın, "Sipahioğlu’na sözleri geçmiyor” eleştirilerine, uzun süren sessizliğini bozarak yanıt veren AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney, “Önce Cikcilli Belediye Başkanı Kerim Ertekin’e sözünü geçirsin, sonra bize laf söylesin. Gücü yetiyorsa Sosyete Pazarı’nı Cikcilli’ye kurdurtmasın” dedi.

GÜNÜN HABERİ/ALPER KUTAY
OTELDE SÜRPRİZ BULUŞMA
ÖTE yandan Bakkallar Odası'nın dışarıya mal konulması ve işyeri kapanış saatinde esneme yapılması için Sipahioğlu’ndan randevu almasını istediği Güney, dün sabah Sipahioğlu ile Çimen Otel’deki kahvaltıda buluştu. 11 misafirin katıldığı kahvaltıda konu esnafın sorunları oldu. Ancak görüşmeden yine randevu çıkmadı.
ALANYA esnafının ve Bakkallar Odası Başkanı Veliddin Yenialp’in, dışarıya mal konulması ve işyeri kapanış saatinde esneme yapılması için Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’ndan randevu almasını beklediği AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, dün sabah Sipahioğlu ile kahvaltıda buluştu. Özçelik Ailesi’ne ait Çimen Otel’de AK Parti’nin eski yöneticilerinden Faruk Özçelik’in ev sahipliğinde bir araya gelen Hüseyin Güney ile Hasan Sipahioğlu’na ayrıca Pansiyoncular Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Çinal Lokantası sahibi Hüseyin Çinal, turizmci Hüsnü Topal, AK Parti Protokolden Sorumlu Başkan Yardımcısı Turgay Erbayrak, Avukat Mehmet Özgen, eski AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karagöz, Hasan Kaçmar, Hayri Dolapçı ve Kamil Koçak da eşlik etti. YENİALP GÜNEY’DEN HABER BEKLİYOR Alanya’nın meşhur Sanayi Simidi eşliğinde kahvaltı yapan Hüseyin Güney ile Hasan Sipahioğlu’nun güncel konuları masaya yatırdıkları, zaman zaman değindikleri esnaf konusunu ise derinleştirmeden kahvaltıdan ayrıldıkları öğrenildi. Bilindiği gibi geçen hafta Almanya’ya giden Sipahioğlu’nu makamında bulamayınca soluğu AK Parti İlçe Teşkilatı’nda alan ve sıkıntılarını İlçe Başkanı Hüseyin Güney’e anlatan Bakkallar Odası Başkanı Veliddin Yenialp, Sipahioğlu ile görüşmek için Güney’den en kısa sürede randevu almasını istemiş, ancak bu talebin ardından Güney de bir haftalık izne ayrılmıştı. Dünkü kahvaltıda randevu konusunun hiç açılmadığı öğrenilirken, yaklaşık on gündür Güney’den müjdeli bir haber bekleyen Bakkallar Odası’nın dünkü kahvaltı sonrası Güney’e yönelik nasıl bir tavır takınacakları ise merak konusu oldu.

#

23 Haz 2012 - 01:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber