Profesörün kocası, ormanda kendini astı

Adana'da Çukurova Üniversitesi'nde görevli bir profesörün kocası, ormanlık alanda kendini ağaca asmış halde bulundu

ADANA'DAÇukurova Üniversitesi'nde görevli bir profesörün kocası ormanlık alanda kendini astı.

ÇOBAN BULDU

Olay  Sarıçam ilçesine bağlı Çarkıpare Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, geçen hafta cuma günü  Çukurova Üniversitesi Yerleşkesi arka tarafındaki Çarkıpare Mahallesi'nde ormanlık alanda hayvan otlatan şahıs, ağaçta asılı birini gördü. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybetmiş olduğunu belirledi.

BORCU OLDUĞU İÇİN İNTİHAR ETMİŞ

Polis yaptığı çalışmada şahsın isminin Cezmi A. olduğunu belirledi. Şahsın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, borcu olduğu için intihar ettiği ileri sürüldü.

PROFESÖRÜN KOCASI ÇIKTI

Ayrıca Cezmi A.'nın bir özel şirkette müdür olarak çalıştığı, eşinin de  Çukurova Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Prof. Dr. Y.A.A. olduğu öğrenildi. Cezmi A.'nın cenazesi adli tıp kurumundan alındıktan sonra üniversitede yapılan törenin ardından üniversite mezarlığına gömüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

22 Eyl 2017 - 11:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber