Polisten huzur operasyonu: 6 gözaltı

500 polisin katılımıyla gerçekleştirilen huzur operasyonunda konsomatris olarak çalıştığı öne sürülen Suriyeli 6 kadın gözaltına alındı

ŞANLIURFA Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı 500 polisin katılımıyla gerçekleştirilen huzur operasyonunda konsomatris olarak çalıştığı öne sürülen Suriyeli 6 kadın gözaltına alındı. Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nın talimatıyla kentteki huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, koordinesinde Güven Timleri, Önleyici Hizmetler ve Narkotik Suçlarla Mücadele şube ekiplerinden oluşan 500 polis, akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplanarak denetlenecek adresleri belirledi. Ekipler, sirenler eşliğinde çıktıkları emniyetten kentteki eğlence merkezlerine operasyon yaptı. 20 mekanın denetlendiği ve arandığı operasyon kapsamında alkol satışı yapan bazı konuk evleri ile işyeri sahipleri hakkında tutanak tutuldu. Yaklaşık 4 saat süren operasyonda bazı eğlence merkezlerinde konsomatris olarak çalıştıkları iddia edilen Suriye uyruklu 6 kadın gözaltına alındı. Suriyeli kadınlar, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

29 Kas 2014 - 11:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber