PİSİ PİSİNE CİNAYET

Alanya'nın tanınmış işadamlarından İlker Gökalp, bir eğlence merkezinin otoparkında meydana gelen kavgada önce bıçaklandı, ardından kendi tabancasıyla kurşunlanarak öldürüldü

 GÜNÜN HABERİ/AKIN BAYCAN

SAHİBİ olduğu Gökalp Meşrubat'ı kapattıktan sonra emlak ve inşaat sektörüne giren İlker İlkay Gökalp (42), arkadaşları Hüseyin Ocak (41) ve Murat Levent Bingöl (25) ile birlikte eğlendikten sonra sabah saat 04.30 sıralarında Kestel'deki eğlence merkezinden dışarıya çıktı. Bu sırada iki kadın, kendilerine laf atıldığını belirterek Gökalp ve arkadaşlarından yardım istediler.
UYARI ATEŞİNİN ARDINDAN BIÇAKLANDI
SÖZ konusu şahısları uyaran Gökalp ve arkadaşları ile Adem Ş. (35), Kemal Yücel U. (34), Kamil S. (29), Mustafa D. (26) ve Ergün B'den (35) oluşan grup arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Gökalp'in belindeki silahı çekerek Ergün B'ye tokat attığı iddia edildi. Gökalp, silahını bir kez havaya ateşledi. Bıçaklar da çekilince Gökalp ve arkadaşı Ocak, bıçak darbeleriyle yaralandılar.
ŞOK İDDİA: KENDİ SİLAHIYLA KURŞUNLADI
İDDİAYA göre, kalbine isabet eden bıçak darbesi nedeniyle yere yığılan Gökalp'in silahını alan Ergün B, ateş etmeye başladı. Kendi silahıyla vurulan Gökalp, olay yerinde yaşamını yitirdi. Göğsünden bıçaklanarak ağır yaralanan Park Bilardo İşletmecisi Hüseyin Ocak, Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hafif yaralanan Murat Levent Bingöl ise ayakta tedavi edildi.
Alanya'nın tanınmış işadamlarından İlker Gökalp, bir eğlence merkezinin otoparkında meydana gelen kavgada önce bıçaklandı, ardından kurşunlanarak öldürüldü
Akın BAYCAN
KESTEL beldesinde bulunan bir eğlence merkezinde bulunan iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavga sonucu 1 kişi öldü, biri ağır 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, sahibi olduğu Gökalp Meşrubat'ı kapattıktan sonra emlak ve inşaat sektörüne giren İlker İlkay Gökalp (42), arkadaşları Hüseyin Ocak (41) ve Murat Levent Bingöl (25) ile birlikte eğlendikten sonra sabah saat 04.30 sıralarında eğlence merkezinden dışarıya çıktı. Bu sırada iki kadın, kendilerine laf atıldığını belirterek Gökalp ve arkadaşlarından yardım istediler. Söz konusu şahısları uyaran Gökalp ve arkadaşları ile Adem Ş. (35), Kemal Yücel U. (34), Kamil S. (29), Mustafa D. (26) ve Ergün B'den (35) oluşan grup arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Gökalp'in belindeki silahı çekerek Ergün B'ye tokat attığı iddia edildi. Bu sırada büyüyen kavga sırasında Gökalp silahını bir kez havaya ateşledi. Bıçaklar da çekilince Gökalp ve arkadaşı Hüseyin Ocak bıçak darbeleriyle yaralandılar. İddiaya göre, kalbine isabet eden bıçak darbesi nedeniyle yere yığılan Gökalp'in silahını alan Ergün B, ateş etmeye başladı. Kendi silahıyla vurulan Gökalp, olay yerinde yaşamını yitirdi. Göğsünden bıçaklanarak ağır yaralanan Park Bilardo İşletmecisi Hüseyin Ocak, Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hafif yaralanan Murat Levent Bingöl ise ayakta tedavi edildi. Kavgada yüzlerine aldıkları yumruk darbeleriyle yaralanan Adem Ş. ve Kamil S. de Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra gözaltına alındılar. Olayla ilgili jandarma tarafından yapılan soruşturma sonucu kavgaya karışan diğer zanlılar Kemal Yücel U. ve Mustafa D. de gözaltına alındı. Olay yerinden kaçan ve cinayet zanlısı olduğu iddia edilen Ergün B. ise dün akşam saatlerinde adliyeye giderek teslim oldu. Ergün B'nin, Tosmur'un tanınmış ailelerinden birine mensup olduğu bildirildi. Evli ve iki çocuk babası olan İlker Gökalp'in cansız bedeni ise otopsi için Alanya Belediye Mezarlığı Morgu'na kaldırıldı.

#

10 Ara 2012 - 01:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber