Paraşüt merkezi oluyor

Cebel-i Reis Dağı'ndan paraşütle ilk atlayışı yapan Başkan Vekili Can, “Mahmutlar, paraşüt turizminin merkezi olacak” dedi

MAHMUTLAR Belediye Başkan Vekili Murat Can, Cebel-i Reis Dağı'nda paraşüt atlayışı için pist alanı oluşturulduğunu, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Orman Genel Müdürlüğü'nden alınacak resmi izinle pisti paraşütle uçmak isteyenlere açacaklarını ifade eden Can, “İniş pisti için de bir alan tahsis edeceğiz. Mahmutlar'da Sun Star Otel'in plajının yanındaki geniş bir arazi iniş pisti olacak. Cebel-i Reis Dağı ile plaj arasındaki mesafe 7 kilometre. Bu mesafeye de paraşütle 30 dakikada ulaşılabiliyor. Paraşüt uçuşları tam kapasiteyle başlamasıyla ekonomik anlamda bölgemize katkı sunacaktır. Bugün Ölüdeniz, Bolu Abant, Antalya Aksu gibi önemli turizm merkezlerine Mahmutlar da dahil oluyor. Bir paraşütle atlayış 200 TL. Beldeye paraşüt turizmi için gelecek olan turistler bile olacaktır. Mahmutlar'ın ismi sadece kum, güneş ve deniz turizmiyle değil, bundan sonra paraşüt turizmiyle de anılacaktır” dedi.

03 Ağu 2013 - 03:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber