Otobüste 'selfie'ye koca dayağı

Başkentte otobüste yanında oturan kadının fotoğrafını "selfie" yapmak için çeken kişi, durumu fark eden ayaktaki koca tarafından darbedildi

ALINAN bilgiye göre, Ankara-Çubuk arasında çalışan özel halk  otobüsünde seyahat eden N.D. (26) isimli kadının yanında oturan G.A. (27) elinde  telefonla haberi olmadan kadına yaklaşarak "selfie" yapmak için fotoğraf çekti.  Otobüste eşinin oturduğu koltuğun yanında ayakta seyahat eden kadının eşi Z.D'nin  (28) ise durumu fark etmesi üzerine kavga çıktı. Z.D. kavgada, otobüsteki  yolculardan birisinin bastonunu da kullanarak G.A'yı darbetti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan G.A. Halil Şıvgın Çubuk Devlet  Hastanesi'ne kaldırılırken, N.D. ve Z.D. ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet  Müdürlüğüne götürüldü. İfadeleri alınan karı koca, daha sonra serbest bırakıldı.  Her iki tarafın da birbirinden davacı olduğu olayla ilgili  soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

09 May 2014 - 12:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber