Otobüste ilginç olay

Otobüste sert frenle yere düşen avukatın hazin sonu

NEVŞEHİR'DEN Sivas'a giden yolcu otobüsünün sürücüsü Kayseri yakınlarında önüne çıkan köpeğe çarpmamak için aniden frene basınca, su almak için ayakta bulunan avukat 59 yaşındaki Seçil Güntürkün düşüp yaralandı. Boynunun kırıldığı belirlenen Güntürkün, ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza,Kayseri'ye 40 kilometre kala meydana geldi.  Antalya'daki bir turizm acentesi tarafından düzenlenen tur kapsamında Kapadokya'ya gelen 29 kişi, Avanos İlçesi'ni gezen geziye katılanlar, ardından otobüslerine binip Kayseri'ye doğru yola çıktı. İddiaya göre, 07 ANT 31 plakalı otobüsün sürücüsü Musa Dalkıran, yolun kenarındaki köpeğini görüp, yavaşladı. Hızını yaklaşık 25- 30 kilometreye düşürdüğü öne sürülen Musa Dalkıran, köpeğin yola çıkmasıyla ani ve sert fren yaptı. Bu sırada otobüsün arka koltuğundaki yerinden, su almak için otobüsün orta kısmına gelen Konya'da avukatlık yapan Seçil Güntürkün, ani frenle kapı boşluğuna düştü. Kadının düştüğünü gören bir yolcu ilk yardımı yaparken, sürücü yola devam etti.

OTOBÜSLE ACİL SERVİSE

Otobüs sürücüsü Musa Dalkıran, daha sonra Kayseri Cumhuriyet Meydanı'na yolcularını indirip, Seçil Güntürkün'ü Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği'ne götürdü. Burada sedyeye alınan Güntürk'ün yapılan kontrolünde boynunda kırık olduğu belirlendi. Hayati tehlikesi bulunduğu bildirilen Güntürkün, Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

21 Eyl 2014 - 09:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber