Onların aşkı ölümsüzdü

62 yıl hiç ayrılmadılar 4 saat arayla öldüler. Dünyanın birçok ülkesinde insanlar evlenirken aynı yemini eder, "Hastalıkta, sağlıkta, ölüm sizi ayırıncaya kadar" dediler ölüme elele gittiler

DÜNYANIN birçok ülkesinde insanlar evlenirken aynı yemini eder, "Hastalıkta, sağlıkta, ölüm sizi ayırıncaya kadar..." Ancak modern zamanın evliliklerinde çok azı gerçekten böyle bitiyor. California'da tanışıp evlenen ve ömrünün sonuna kadar burada yaşayan Simpson çiftinin ölümleri ise birçok insanı duygulandırdı. Sağlık Servisi 4 Ağustos 2014 Herkesi ağlattılar...
Maxine Simpson kanserle boğuşuyordu ancak eşi Don evde kalçasını düşüp kırdı. Hastanede kalan çift için çocukları bir karar verdi "Bu onları son kez bir araya getirişimiz olabilir" dediler. 62 yıldır birlikte olan çift eve gönderildi yan yana yataklar ve el ele utuşurken 4 saat arayla hayatını kaybetti.

SON NEFESLERİNİ EL ELE VERDİLER

Tüm aile gözyaşlarına boğuldu. Torun Melissa Sloan durumu şöyle anlatıyordu: Kalbimde böyle bir şey olacağını hep hissetmiştim. Büyükannem ve büyükbabamın birlikte öleceğini biliyordum. Bu gerçekten inanılmaz, gerçek aşk hikayesi. Çiftin torunu Melissa büyükannesi ve dedesinin son anlarını fotoğrafladı.

04 Ağu 2014 - 14:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber