Okullara ödül yağdı

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları ve Geleneksel Çocuk Oyunları Ödül Töreni'ne katıldı

TÖRENE

Kaymakam Tanrıseven'in yanısıra Alanya Garnizon Komutanı Personel Albay Adnan Arseven, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, ve diğer yetkililerle birlikte çok sayıda öğrenci katıldı. 'İlkokul 2. Sınıflar Yağ Satarım Bal Satarım Oyunları'nda Alanya birincisi Kemal Şuberi İlkokulu, Alanya ikincisi Toslak Ketenli İlkokulu ve Alanya üçüncüsü Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencilerine ödüllerini Kaymakam Tanrıseven verdi. Tanrıseven, başarılı öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen kros müsabakaları, satranç turnuvaları ve benzeri alanlarda başarı gösteren öğrenciler de ödüllerine kavuştular. 'Okul Sporları ve Geleneksel Çocuk Oyunları' etkinliklerine Alanya'daki okulların katılım oranı yüzde 100 oldu. Müsabakalar ve etkinliklerde dereceye giren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kupayla madalyaları verildi.

19 May 2015 - 11:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber