Oktay Kaynarca’dan beğeni rekoru kıran paylaşım

Bodrum’da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın çektiği 15 saniyelik videoyu 1 günde 81 bin kişi beğendi

GEÇTİĞİMİZ gün Bodrum’da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler' mitingine katılan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın çektiği video 1 günde 81 bin kişi tarafından beğenildi. Tıklanma rekoru kıran videoda coşkulu kalabalığı arkasına alan Kaynarca demokrasiye sahip çıktı.
Miting öncesinde İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kaynarca, “Her şerde bir hayır vardır diye düşünüyorum. Bence bundan bir hayır çıkarmak zorundayız ülke olarak. Fark etmek zorunda olduğumuz en önemli şey ise kilit noktasını çektiğimizde yapının paldır küldür yıkılacağıdır. Kilit taşı da nedir, Atatürk’tür. Bundan sonra tekrar tekrar dönüp Atatürk’ün sözlerine ve çizdiği yola tekrar göz atmak lazım. Baktığımızda o temelin o sağlam yapının aslan gibi orada durduğu belli oluyor. Bizim tek yolumuz Atatürk ve inkılapları olmalıdır. Çağdaş, demokratik bir Türkiye” dedi.
Sosyal medyada paylaşım ve beğeni rekoru kıran videonun ardından bir fotoğraf paylaşan Kaynarca paylaşımına bir de not düşerek, "Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir... Mustafa Kemal Atatürk... Daha ne desin ki? Ama en son ne demiş yine çare olarak hatırlıyorsunuz değil mi?" yazdı.
Mitingin başlangıcından sonuna kadar Bodrum Kumbahçe meydanında bulunan ünlü oyuncunun giydiği Türk bayraklı tişörtü ise dikkatlerden kaçmadı.

09 Ağu 2016 - 11:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber