ÖHEP'liler kültür gezisi düzenledi

ÖHEP Anadolu Lisesi öğrencileri, “Çevre Gezileri” programlarının ilkini gerçekleştirdi. Çevre gezilerinin ilk ayağı içinde yer alan Kızılkule, Hamam, Tersane, Tophane ve Arkeolojik kazı bölgesinde gözlem ve inceleme gezisi yapıldı.

Alanya Kültür Müdürlüğü’nde görevli Arkeolog Derya Pekgöz Karakuş rehberliğinde yapılan gezinin oldukça verimli geçtiği bildirildi. Alanya’nın uluslararası simgesi olan mekanlarını gezen, bilgi edinen öğrenciler mutluluklarını ifade ettiler. Gezi ve Fotoğrafçılık Kulübü danışman öğretmeni Benian Özbek, yaptığı açıklamada, "Biz ÖHEP olarak gözlem ve inceleme gezilerine çok önem veriyoruz. Öğrencilerimize görsel zenginlik kazandırmak, gözlem ve inceleme yeteneklerini geliştirmek, akademik yeterlilik kazandırmak ve öğrencilerin yaşadıkları coğrafyayı ve kültürü öğrenmelerine fırsat sağlamak amacıyla yola çıkıyoruz. Her yıl gezimizi Tophane ve çevresinden başlatıyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin gezip gördükleri yerlerin değerinin bilincine vararak sahiplenmesi amacını güdüyoruz” dedi.

#

04 Kas 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber