Öğrenciler sanatçılarla buluştu

Alanya Belediyesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle bu yıl 10'uncusu düzenlenen Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumunda usta heykeltıraşlarla birlikte 8 okuldan 20 ilkokul öğrencisi workshop yapıyor

Öğrencilerin plastik çamurla gün boyunca sanatçılarla birlikte çalışacaklarını belirten Heykeltıraş Beyhen Yönetim, "Amacımız onlara heykelleri anlatmak ve sanatçılarla buluşturmak.’dedi.

Sempozyuma Bulgaristan, Ermenistan, Çin, İspanya, Rusya, Güney Kore, Tayvan, Ukrayna, Almanya ve Türkiye'den 10 heykeltıraş katılıyor. Sempozyumda "Çevre ve çocuk" temalı heykeller yapılıyor.
Bir aylık sempozyum sonunda ortaya çıkacak eserler, kentin farklı yerlerinde sergilenecek.

22 Kas 2013 - 12:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber