Oda Başkanlarına sitem

Çavuşoğlu,"Geçen sezon kombine bilet kampanyası başlattık. Esnaf odalarından beklediğimiz desteği alamadık. Bu noktada eleştirim olacak.

KOMBİNE ELEŞTRİSİ
 Örneğin Şoförler Odası sadece 7 tane bilet satmış. Diğer odalar da aynı durumda. Çok sayıda üyesi olan esnaf odaları sadece kendi üyelerinin çıkarları doğrultusunda faaliyette bulunmamalı. İçinde yaşadığımız şehrin değerlerine de sahip çıkmalıyız. Oda başkanlarına buradan çağrıda bulunuyoruz. Lütfen daha duyarlı olsunlar. Bugün sadece Doğan Bacak ve Velittin Yenialap başkanımız bu salonda. Oysa hepsinin Alanyaspor'un yanında olması gerekir. Yeni dönemde onlarda farklı bir destek bekliyorum" dedi.
SİPAHİOĞLU MÜJDESİ
Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nun," Alanyaspor'a sürprizlerimiz var. Sabit gelir kaynakları konusunda belediye mecsilimizle birlikte, vekilimizinde desteğini alarak hepbirlikte önemli adımlar atacağız" demesi yönetim kurulu, kongre üyeleri ve katılımcıları heyecanlandırdı. Alanyaspor camiası dörtgözle başkan Sipahioğlu'dan gelecek olan müjdeli haberi bekliyor. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu," Başkanımızla konuştum. Akbank otoparkına katlı otopark yapılırsa yıl 200.000 TL zarara uğrayacağımızı hatırlattım. Yeni projeler inşallah bu zarardan doğacak açığı kapatacğı gibi kulübümüzü kat ve kat mali değerler katacak. Şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.
HANGİ ODA KAÇ KOMBİNE SATTI
1- ZİRAAT ODASI          20 2- ESNAF ODASI           15 3- MOBİLYACILAR ODASI    10 4- METAL AĞAÇ ODASI      10 5- ŞÖFÖRLER ODASI         7 6- PANSİYONCULAR ODASI    5 7- ESNAF KEFALET KOP      0

#

19 Haz 2012 - 00:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber