Oba'da altyapı atağı

Babaoğlu Mahallesi'nde kanalizasyon hattını inceleyen Oba Belediye Başkanı Emin Hatipoğlu, “Temiz deniz, temiz çevre sloganıyla alt yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. 2014 yılına kadar Oba'nın alt yapı sorununu çözeceğiz” dedi

EMİN Hatipoğlu'nun başkanlığını yaptığı Oba Belediyesi hizmet atağı başlattı. Arıtma Tesisi'nde meydana gelen arıtmadaki kokuyu gidermek için 250 bin TL'ye koku ünitesi taktıran Oba Belediyesi, beldede bulunan ev ve işyerlerini arıtmaya bağlamak için kanalizasyon çalışmalarını da aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Babaoğlu Mahallesi'ndeki ev ve işyerlerini arıtmaya bağlanması için 300'lük boru ile kanalizasyon hattı döşeyen Oba Belediyesi'nin bu yatırım için 1 milyon TL'lik bütçe ayırdığı ifade ediliyor. Dün yatırımları inceleyen Oba Belediye Başkanı Emin Hatipoğlu, “Beldemizde alt yapısı bulunmayan bölge kalmayacak. Biz temiz deniz, temiz çevre sloganıyla alt yapı çalışmalarına ağırlık verdik. 1 milyon TL gibi bir bütçeyle Babaoğlu Mahallesi'nde kanalizasyon hattı çalışması yapıyoruz. Bu çalışmaların sona ermesiyle birlikte o mahallede bulunan ev ve işyerleri arıtmaya bağlanacak. Arıtmaya bağlanan evlerin sayesinde denizlerimiz temiz kalacak. Çevrede pis kokular hissetmeyeceğiz. Oba'da 2014 yılına kadarda alt yapısız mahalle ve cadde bırakmayacağız” dedi.

#

03 Mar 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber