Neşe-i Muhabbet'te Yılmaz İster'le yola devam

Alanya'yı Türkiye çapında temsil eden Ünal Ayaz'ın kurucusu olduğu Neşe-i Muhanbbet Türk Sanat Müziği Korosu, yola Şef Yılmaz İster ve yeni saz arkadaşları ile devam edecek. Şef Yılmaz İster ve ekibin yeni üyeleri, 01 Nisan Pazar günü Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenecek konserde Alanya halkıyla buluşacak

ÜNAL Ayaz tarafından kurulan ve verdiği konserlerle Türkiye çapında adından sıkça söz ettiren Neşe-i Muhabbet Türk Sanat Müziği Korosu, yeni döneme yeni yüzlerle giriyor. Türk Sanat  Müziğine gönül veren ve sahnelerin aranılan ismi Yılmaz İster'in şefliğini üstlendiği  koro da İster'in yeni saz arkadaşları da yer alacak. Her konserde repertuvarı genişleyen Neşe-i Muhabbet Türk Sanat Müziği Korosu bu sezonda hüzzam ve segah eserlerden oluşan koro ve solo eserlerle sevenleriyle buluşacak. Koro kurucusu Ünal Ayaz, 1 Nisan Pazar günü saat 20:00 da Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenecek konsere Alanya halkını davet ederken, Türk Sanat Müziği severleri sürprizlerinde yer alacağı bu özel gecede aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

27 Mar 2018 - 09:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber