Müjdat Gezen'in son yazdığı kitabın ismine tepki yağıyor

Sanatçı Müjdat Gezen, meslektaşı Metin Akpınar'la birlikte bir programda sarf ettikleri sözler nedeniyle yargılandıkları davaya dair 'Haddini bil' isimli kitap yazdı

Müjdat Gezen'in son yazdığı kitabın ismine tepki yağıyor
Müjdat Gezen'in son yazdığı kitabın ismine tepki yağıyor
Haber albümü için resme tıklayın

MÜJDAT Gezen, Metin Akpınar ile birlikte yargılandıkları davaya ilişkin olarak bir kitap yazdı. Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından çıkarılan "Haddini Bil" isimli kitap, sosyal medyada büyük tepki çekti.
YAYINEVİNİN TWİTTER HESABINDAN PAYLAŞILDI
Kitap, yayınevinin Twitter hesabında "Müjdat Gezen, 58 yıllık arkadaşım dediği Metin Akpınar ile birlikte uğradıkları yargı işkencesiyle ilgili görüşlerini sıcağı sıcağına okurlarıyla paylaşıyor" ifadesiyle tanıtıldı.
SOSYAL MEDYADA YAĞDI
Yayın evinin Twitter'dan paylaşım yapmasının ardından birçok kullanıcı gönderinin altına yorumda bulundu.
İşte yapılan yorumlardan bazıları:

NE OLMUŞTU?
Katıldıkları Halk Arenası programında söyledikleri sözler nedeniyle tartışma yaratan sanatçılar Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'la ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "yargıya çağrıda bulunarak, 'Bunlar sanatçı müsveddesi, yargıya hesabını versinler" ifadelerini kullanmış ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı iki isim hakkında soruşturma başlatmıştı.
'Cumhurbaşkanı'nı hedef alarak hakaret içerikli sözler söyleyip darbe ve ölüm tehditinde bulunmak' iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Gezen ve Akpınar, Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nda savcıya ifade vermiş ve yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün imza atılması şartıyla serbest bırakılmışlardı.

22 Oca 2019 - 16:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber