Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde en çok kazandıran numaralar?

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde en çok kazandıran numaralar vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde geçtiğimiz yıllarda büyük ikramiye çıkan numaraları sizin için belirledik. İşte Milli Piyango çekilişinde en çok kazandıran numaralar...

MİLLİ Piyango yılbaşıçekilişi için gözler 31 Aralık gecesi gerçekleştirilecek olan çekilişe çevrildi. Büyük ikramiyenin 70 milyon TL olarak açıklanmasının ardından Aralık ayı başı itibariyle satılmaya başlanan yılbaşı biletleri büyük rağbet gördü. Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango bayileri Esnaf Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu Yılbaşı biletlerine olan ilgiden memnun olduklarını ve şu ana kadar Yılbaşı biletlerinin %65'inin tükendiğini duyurdu.
Büyük ikramiye 70 milyon TL olunca İstanbul'da isim yapmış bayilerin önlerinde uzun kuyruklar oluştu. Peki Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde en çok kazandıran numaralar hangileri?

SON BEŞ YILDA ÇIKAN NUMARALAR
Milli Piyango yılbaşı çekilişi 2018 sonuçlarına göre 61 milyon Türk Lirasına çıkan ikramiye numarası: 9794035. Çeyrek bilet, İstanbul'a, Antalya'ya, Samsun'a ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'ine çıktı.
2017'nin Talihlilerin biletlerinden 3’ü İstanbul, 1’i Antalya’da Dönerciler Çarşısı'nda yer alan seyyar bilet standında satıldı. 2017 yılının 60 milyonluk büyük ikramiyesi 2796288 numaralı çeyrek bilete isabet etmişti.
2016'nin Milli Piyango yılbaşı çekilişinde, 55 milyon liralık büyük ikramiye kazandıran çeyrek biletlerin 3'ü İstanbul, 1'i ise Adana'dan satıldı. Çekilişin ardından, bayisi Adana olan 0556013 biletin Mersin'de satıldığı iddia edilmişti.
2015'in Milli Piyango büyük ikramiyesini kazandıran biletlerin 2'si Aydın, 1'i Niğde diğeri ise Ankara'da satılmıştı. 50 milyon liralık büyük ikramiye kazandıran biletin numarası ise 2682160 olarak ilan edilmişti.
2014 yılının Milli Piyango büyük ikramiye çekilişinde talihlilerin biletlerini Bandırma, Ankara, İzmir ve İstanbul'dan aldığı ortaya çıkmıştı. 50 milyon TL'lik büyük ikramiye, 2174451 numaralı bilete isabet etmişti.
2013 yılbaşı çekilişinde 45 milyon liralık büyük ikramiye İstanbul, İzmir, Adana ve Muğla'da satın alınan 6718374 numaralı bilete isabet etmişti.

İşte en çok çıkan rakamlar;İşte en çok çıkan rakamlar;

• 3 RAKAMI..................13 KEZ ÇIKTI
• 2 RAKAMI..................10 KEZ ÇIKTI
• 1 RAKAMI....................9 KEZ ÇIKTI
• 7 RAKAMI....................8 KEZ ÇIKTI
• 4 RAKAMI....................7 KEZ ÇIKTI
• 5 RAKAMI ...................7 KEZ ÇIKTI
I• 6 RAKAMI....................6 KEZ ÇIKTI

Milli piyango yılbaşı çekilişlerinde en az çıkan rakamlar ise 4 kez çıkan "0" ve "9" oldu.

21 Ara 2018 - 09:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber