'Meydan Projesi'nde son adım

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi’nde çarşı esnafı ile bir araya geldi. Esnafla kahvaltı yapan Başkan Yücel, belediye çalışmalarını anlatarak talep ve sorunları da dinledi

Haber: Alper KUTAY
ALANYA

Belediyesi olarak merkezdeki gibi beldelere, köylere ve yaylaların en ücra köşesine kadar hakim olduklarını kaydeden Başkan Adem Murat Yücel, “461 araçtan oluşan ve 3'te 1'inin iş makinesi olduğu araç filomuzla bölgenin en büyük araç şantiyesine sahibiz” dedi. Sadece yol ve altyapı gibi çalışmalarla değil, eğitimden sosyal projelere kadar pek çok alanda hizmet verdiklerini vurgulayan Başkan Yücel, özellikle eğitim alanında ciddi çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Başkan Yücel, “Şu an itibari ile 30 okulun çevre düzenlemesini tamamladık. Eğitim alanında yaptığımız harcama 20 milyon TL’nin üzerine çıktı. Merkezdeki okullarda hangi konfor varsa, belde ve köylerde de aynı konforu sağlamak adına bu yöndeki yatırmalarımız devam edecek” diye konuştu.

'TAVŞANDAMI PROJESİ HAZIR'

Alanya’da sosyal alan anlamında büyük çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Yücel, “Tavşandamı Projesi ile devam edecek olan sosyal projeleri, mevcut Belediye Hizmet Binası'nın yerine yapacağımız dev meydan ile taçlandıracağız. Kızıl Kule'den başlayarak Belediye Çay Bahçesi ve Havuzlu Park'ı da içine ve Begonvil Kulüp'ün bulunduğu yere kadar uzanan dünyanın en güzel meydanını ortaya çıkaracağız. Alanya’ya gelen yerli ve yabancı konuklarımız bu meydana uğramadan gitmeyecek” dedi.

MAHMUTLAR'A YENİ DÜĞÜN SALONU

Mahmutlar Mahallesi'ne 3 yeni park yapıldığını da belirten Başkan Yücel, "Yapımı devam eden park, özellikle aileler ve çocuklar için bir dinlenme ve eğlence yeri olacak" diye konuştu. Başkan Yücel, Mahmutlar Mahallesi’ndeki düğün salonunun yetersiz olduğunu, yeni bir düğün salonu ile ilgili planlama çalışmalarının olduğunu söyledi. Mahmutlar'ın imar planı hakkında esnafa bilgi veren Başkan Yücel, 18. madde çalışmalarının Şubat ayından sonra başlayacağını anlattı. Konuşmasının ardından esnafın sorunlarını da dinleyen Başkan Yücel, daha sonra Mahmutlar Sanayi Sitesi'nde işyeri yanan esnaf Şaban Kaya'yı ziyaret etti.

15 Oca 2016 - 17:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber