Mevlana'yı satrançla andılar

Alanya Kaymakamlığı'nın himayesinde Alanya Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce Türkiye Satranç Federasyonu Antalya Şubesi ve Alanya Satranç İlçe Temsilciliği ile birlikte Mevlana'yı Anma Satranç Turnuvası düzenlendi

ALANYA Gençlik Merkezi’nde yapılan turnuvaya Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Türkiye SatrançFederasyonu Alanya İlçe Temsilcisi Uğur Öztürk, çok sayıda satranç sever, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı. Turnuvaya katılan öğrencilerle ve satranç severler ile bir süre sohbet ederek kendilerine başarılar dileyen Tanrıseven, "Satranç, insanın fikri gelişiminde rolü en fazla olan spordur. Beyni çalıştırırken aynı zamanda sabrı, disiplini, stratejiyi, bütünü görebilmeyi, organizasyonu, kurgulamayı da öğretir. Bu yüzden genç beyinlerin sağlıklı gelişiminde önemi büyüktür. Bu turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

MİNİKLER ÖDÜLLERİNİ TANRISEVEN'DEN ALDI

Türkiye Satranç Federasyonu Alanya İlçe Temsilcisi Uğur Öztürk ise, “Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Tanrıseven olmak üzere Alanya Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak ve sponsorumuz olan HNC Gıda'ya çok teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. 7-8-9 yaş kategorisinde birinci olan erkeklerde Ömer Yiğit Yaman ve kızlarda Ecenaz Ceylan Çakar ödüllerini Tanrıseven'in elinden aldılar.

21 Ara 2015 - 00:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber