Meteoroloji uyardı: Alanyalılar dikkat!

Bu geceden itibaren kuvvetli yağış etkili olacak. Yağışla birlikte fırtına da bekleniyor

METEOROLOJİ Bölge Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda aynen şu ifadelere yer verildi: "Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bugün (24/10/2017 Salı günü) öğle saatlerinden itibaren il genelinde, 25/10/2017 Çarşamba günü ise il merkezi ve doğu ilçelerinde (Aksu, Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş) aralıklarla çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm/m²) olacağı tahmin edilmektedir. Yağış anında rüzgarın kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Şiddetli yağışlar 25/10/2017 Çarşamba akşam saatlerinden itibaren bölgeyi terk edecektir. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, hortum, ulaşımda aksamalar vb) dikkatli ve tedbirli olunması 
gerekmektedir."

23 Eki 2017 - 14:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber