Mesut Kaplan yarın Dim TV'de

Mesut Kaplan, yarın saat 09.50'de Alanya'nın yeni nesil kanalı Dim Web TV'de (dimtv.tv) ekranlara gelen "Gökhan Koca ile Günaydın Alanya" programının canlı bağlantı konuğu olacak

FANTEZİ ve pop müziğinin genç temsilcilerinden Mesut Kaplan, 28 Aralık'ta Şahin Özer etiketiyle yayınlanan "Dostların Alayını" adlı tekli single çalışmasıyla zirveye doğru adım adım ilerliyor. Sözleri Eyüp Çüngay’a, müziği Gökhan Doğanay’a ait olan şarkının müzik yönetmenliğini ve aranjörlüğünü ise Gürkan Tuğrul üstlendi. Klip yönetmenliğini ise Erkan Nas'ın yaptığı "Dostların Alayını" adlı single çalışmasını dinleyicileri ile buluşturan Mesut Kaplan, besteci kimliğini de önde tutuyor. Genç sanatçı ayrıca, ünlü oyuncu Selçuk Yöntem’den tiyatro ve oyunculuk eğitimleri aldı. Başta Çukur olmak üzere bir çok dizide oyunculuk da yapan sanatçı, "Meğerse Aşk" ve "Aşkzheimer" adlı iki şiir kitabının da sahibi. Mesut Kaplan, yarın saat 09.50'de Alanya'nın yeni nesil kanalı Dim Web TV'de (dimtv.tv) ekranlara gelen "Gökhan Koca ile Günaydın Alanya" programının canlı bağlantı konuğu olacak. Programda projelerinden bahsedecek olan Kaplan, yeni single çalışmasını da seslendirecek.

03 Oca 2019 - 16:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber