Menderes Türel İğneli Fıçı’nın konuğu oluyor

Alanya’nın yeni nesil kanalı Dim TV’de her Pazartesi ekrana gelen ve gündemi yakalayan Mehmet Ali Dim’le İğneli Fıçı’nın bu haftaki konuğu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel oluyor

ANTALYA siyasetinin önemli isimlerinden, 2004-2009 ve 2014’ten günümüze Antalya’da hizmetin mimarı olan Menderes Türel, 17 Aralık Pazartesi günü Alanya’ya gelerek canlı yayında Dim’in sorularını yanıtlayacak. Göreve geldiği 2014’ün Mart ayından bu yana Antalya merkeze ve ilçelerine yapılan yatırımları anlatacak olan Türel, ayrıca 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere ilişkin de projelerini ve mesajlarını paylaşacak. Dim TV’nin “dimtv.tv” internet adresinin yanı sıra sosyal medya mecralarından da canlı olarak izlenen Mehmet Ali Dim’le İğneli Fıçı’ya ayrıca izleyiciler de sorularıyla interaktif olarak katılıp Türel’e sorularını ve sorunlarını aktarabilecek. İğneli Fıçı, 17 Aralık Pazartesi günü saat 19.30’da başlayacak.

12 Ara 2018 - 13:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber