Memurlar dikkat! 15 Mayıs'ta başlıyor

Kamu personeli için yaz kıyafet uygulaması 15 Mayıs'ta başlıyor

GENELGEDE kamu kurumlarında çalışan personelin uyması gereken hususlar şöyle; Bu dönemde Yönetmeliğin 5. maddesine aynen uyulmakla birlikte; Erkek personel için kravat takma ve ceket giyme zorunluluğu bulunmamakta olup, ütülü pantolon kısa veya uzun kollu gömlek, kapalı temiz ve boyalı ayakkabı giyeceklerdir.

İklim ve çalışma ortamları dikkate alınarak klimalar 22-24 dereceye ayarlanacaktır.

Personelin ilgili yönetmelik ve genelge hükümlerine uygun kılık ve kıyafet içinde bulunmasından sıralı amirler sorumlu olacak, hükümlere aykırı hareket eden personel hakkında yönetmeliğin 16. maddesi gereğince işlem yapılacaktır.

13 May 2015 - 11:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber