Mahalle gezileri hizmete dönüyor

Alanya Belediyesi’nin mahallelerde başlattığı yol genişletme, altyapı, asfalt hazırlığı ve cadde düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

EKİBİYLE birlikte gerçekleştirdiği mahalle gezileri ile kırsal kesimdeki mahallelerin sorun ve sıkıntılarını tespit ederek bizzat not alan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, altyapıdan yol düzenlemeye kadar pek çok alanda tuttuğu notlar hizmete dönüşmeye devam ediyor. Bu kapsamda Taşbaşı, Hocalar, Bademağacı, Güzelbağ, Yeniköy, Üzümlü ile Beldibi Mahallesi’nde çevre düzenleme ve yol genişletme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Çalışmalar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol ve Asfalt Şefiği ekipleri ile Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri bir yandan da keşif gezilerine devam ediyor.

12 May 2015 - 13:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber