Levent Kırca için geri sayım

Ünlü Tiyatro Sanatçısı Levent Kırca, 'Haziran' adlı oyunuyla 27 Eylül Cumartesi günü Alanya Açık Hava Tiyatrosu'nda seyirciyle buluşacak

 ULUSAL Kanal Alanya Temsilciliği tarafından tiyatroseverlerle buluşturulacak olan 'Haziran'da, 2013'ten sonra Türkiye’de yaşanan sıcak gelişmeler ve ülke gündemi, Hataylı bir ailenin gözünden, onların yaşadıklarıyla, yaşanan olayların paralel ve etkileyici öyküsünün, mizahi ve zekice kurgulanmış anlatımıyla insanlara sunulacak. Alanya'da tiyatroseverlerle buluşacak olan Kırca'nın 'Haziran' oyununun biletleri Alanya Arkeoloji Müzesi yanı, belediye çay bahçesi önü sergi alanı, PTT Alanya Şubesi önü, Atatürk Caddesi'ndeki Akbank önü, Hancı Pastaneleri, Alanya Karadenizliler Derneği ve Ferroni Cafe’den temin edilebilir. Oyunun bilet fiyatı 30 TL. Bilgi almak isteyenler 0507 265 56 98, 0535 611 61 72 ve 0541 220 69 83 numaralı telefonları arayabilir.

13 Eyl 2014 - 01:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber