Kurs kayıtları doldu

Alanya Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından düzenlenen İngilizce, bilgisayar ve gitar kursları başladı. Müdürlük binasında bir açıklama yapan Alanya HEM Müdürü Mustafa Coşkunsu, kurslara katılımın yoğun olduğunu söyledi.

- Erkan UYSAL
ALANYA
Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından düzenlenen İngilizce, bilgisayar ve gitar kursları başladı. Müdürlük binasında bir açıklama yapan Alanya HEM Müdürü Mustafa Coşkunsu, kurslara katılımın yoğun olduğunu söyledi. Coşkunsu, "İlkokul, orta okul ve lise düzeyindeki İngilizce, bilgisayar ve gitar kursları başladı. İngilizce kursu 4 grup olarak verilirken bilgisayar ve gitar kursları 2 grup olarak veriliyor. Kurslara katılım yoğun durumda. Kayıtlarımız doldu. İngilizce ve gitar kursunda 80, bilgisayar kursunda 160 saat eğitim verilecek. İngilizce ve gitar kursları 22 Ağustos'ta sona erecek. Bilgisayar kursu ise 29 Ağustos'ta sona erecek. Bilgisayar kursunu bitirenlere sertifika verilecek. Bunun yanında "Hijyen Eğitimi Kursu", "Diş Protezi Yardımcı Elemanı Yetiştirme Kursu" devam ediyor. Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ile işbirliğinde başlattığımız "Ağaç Kesme ve Boylama Kursu" devam ediyor. Alanya Cezaevi'nde verdiğimiz "Aşçı Yardımcılığı Kursu" ile "Anten Kurulumcusu" kursları da sürüyor. Talep gelmesi durumunda açılacak kursları değerlendirebiliriz" dedi. 

03 Tem 2014 - 10:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mehmet - başka kurslarda i̇sti̇yoruz; keman ,pi̇yano,yüzme vb. teşekkürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Temmuz 10:27

Çorum Haber