Kulağınız bizde olsun

AVRUPA Birliği (AB) Bakanlığı Türk Ulusal Ajansı Eurodesk Mali Destek Çağrısı kapsamında Alanya Belediyesi Proje Koordinasyon Ofisi tarafından hazırlanan ve yürütülen, Alanya Kaymakamlığı’nın da destek olduğu ‘Kulağınız Biz’de Olsun!’ projesi kapsamında Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi öğrencilerine yurt dışında eğitim imkânları ve Erasmus fırsatları hakkında seminer verildi

AVRUPA

Birliği (AB) Bakanlığı Türk Ulusal Ajansı Eurodesk Mali Destek Çağrısı kapsamında Alanya Belediyesi Proje Koordinasyon Ofisi tarafından hazırlanan ve yürütülen, Alanya Kaymakamlığı’nın da destek olduğu ‘Kulağınız Biz’de Olsun!’ projesi kapsamında Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi öğrencilerine yurt dışında eğitim imkânları ve Erasmus fırsatları hakkında seminer verildi. Alanya Belediyesi Proje Koordinasyon Ofisi, gençleri, uluslararası öğrenci değişimine olanak sağlayan Erasmus projeleri, Avrupa Gönüllü Hizmeti, gençlik değişimleri, eğitimler, burslar, yurt dışında staj imkânları gibi Avrupa Birliği fırsatları hakkında Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’nde seminer gerçekleştirdi.

GENÇLERE PROGRAM HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Alanya Belediyesi Eurodesk temsilcisi Esen Çetin, gençlerin Avrupa fırsatlarından nasıl ve hangi yöntemlerle yararlanabileceğine dair gençlere bir video izletti ve bir sunum yaptı. Sunumunda AB Gençlik Programı’nın ülkemize sağladığı fon kaynakları ve Eurodesk hakkında gençlere bilgi veren Çetin, AB Gençlik Programı/Avrupa Gönüllü Hizmeti Programı kapsamında gençlerin ücretsiz olarak yurtdışına gidebileceklerinin altını çizdi. Seminerde daha önce Avrupa Gönüllü Hizmeti Programı’na katılmış 2 gönüllü genç de yurt dışı deneyimlerini gençlerle paylaştı.

24 Eki 2014 - 17:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber